Velkommen

Stemmen er en viktig del av din identitet. Visste du at den også inneholder helende egenskaper? Man behøver ikke være musikalsk skolert for å lære å bruke stemmens helende virkning på kropp og sjel.

Vi tilbyr spennende kurs for den som vil utforske forskjellige aspekter ved det å være menneske, hvordan stemmens overtoner og vibrasjoner virker fra det ytre auranivå og helt inn til celleplan.

Bilderammer

Kontakt

Vil du gjøre en påmelding, eller har spørsmål, kontakt Linda på mobilnr 951 06 424, eller e-mail linda.groenhaug@gmail.com

Linker

Kurskalender høsten 2019

Stemme-energi kurs (med innslag av syngebolle):

Hovedemner: Stemmens helende virkning. Balanserende bevegelser for en dynamisk stemme. Stemmens fascinerende anatomi. Syngeboller, lydmeditasjon og forvandlingens vitenskap.

Kurset er velegnet både for de som har med egen syngebolle, og de som ønsker å bare bruke sin egen stemme.

Dato: Lørdag 21. september 2019

Sted: Halden

Adr: Kleppervn 163, 1793 Tistedal

Tid: kl 10.30-16.00

Pris: kr 1100,-

NB, begrenset antall plasser. Ved avmelding belastes det kr 300,- i avmeldingsgebyr. Påmeldingen er bindende fra 14 dager før kursstart (etter dette refunderes ikke kursavgiften).

Det anbefales å lese avsnittet under headingen “Hva lærer man på kurs i Stemme-energi?” på "Undervisning" i menyen.

Kveldskurs:

Dato: (kommer snart)

På kveldskursene jobber vi med forskjellige aspekter av Stemme-energi, for å balansere kropp, stemme, sinn, aura og ånd.

Enkeltleksjoner (60 eller 90 minutter)

Kan bookes fortløpende. Enkeltleksjoner holdes i Halden, og kan bestilles ved henvendelse til Linda på mobilnr 951 06 424, eller e-postadresse linda.groenhaug@gmail.com

Husk å oppgi om du ønsker 60 eller 90 minutters time.

For pris og mer info, se "Priser" og "Undervisning" i menyen