Velkommen

Stemmen er en viktig del av din identitet. Visste du at den også inneholder helende egenskaper? Man behøver ikke være musikalsk skolert for å lære å bruke stemmens helende virkning på kropp og sjel.

Vi tilbyr spennende kurs for den som vil utforske forskjellige aspekter ved det å være menneske, hvordan stemmens overtoner og vibrasjoner virker fra det ytre auranivå og helt inn til celleplan.

Bilderammer

Kontakt

Vil du gjøre en påmelding, eller har spørsmål, kontakt Linda på mobilnr 951 06 424, eller e-mail linda.groenhaug@gmail.com

Linker

Påmelding

Påmelding til kurs, kveldskurs og enkeltimer kan gjøres på e-post linda.groenhaug@gmail.com, eller til Linda Grønhaug, tlf 951 06 424. Husk å oppgi navn, adresse/e-postadresse, tlfnr og hva du melder deg på til.

Viktig om heldagskurs og kveldskurs: Det kan være begrenset med plass på kursene. Så fremt det er ledig plass, er det mulig å melde seg på fram til dagen før kursstart. Sender du din påmelding (med ditt navn og tlfnr) på sms (eller ringer 951 06 424), får du raskt svar om det er ledig plass eller ikke.

Ved påmelding vil du få tilsendt en faktura for innbetaling av kursavgiften. Ved avmelding senest 7 dager før kursstart, refunderes kursavgift minus et avbestillingsgebyr på kr 250,-. Ved senere avmelding refunderes ikke kursavgift.